Δευτέρα, 7 Μαΐου 2007

Η ατίμωσις της Χρυσομαλλούσης-01

04:29:57,….ζζζζ…
04:29:58,….ζζζζ…
04:29:59,….ζζζζ….

04:30:00…. Αaaaalllaaaaahhuuuu Aaaaaakbaaaaarr….
Allllllaaaaaaaaaaaahuuu Aaaaaaaaaaakbar….
Allllaaaaahu Akbaaaaaaaaaarr…..

Πω, πω δικέ μου, ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που αγόρασα κοψοχρονιά αυτό το δυάρι κοντά στα παλιά προσφυγικά της πρώην Λεωφόρου Αλεξάνδρας και νυν Νομπελίστα Νικολάου Κατέλη…

Κάθε γαμημένο πρωί ο μουεζίνης του μεγάλου τζαμιού των Αθηνών (Πρώην γήπεδο ΠΑΟ Απόστολος Νικολαϊδης) γκαρίζει την πρωινή προσευχή για τους μουσουλμάνους Αθηνών Πειραιώς και προαστίωνε…

Από τα προάστια μόνο η Χαλκίδα έχει αμιγώς θεοσεβούμενο, ΕΛ-ληνορθόδοξο πληθυσμό που τηρεί τας ιεράς νηστείας και τα μυστήρια της ολοένα συρρικνούμενης σε μέλη ορθοδόξου εκκλησίας μας…

Η περιουσία της εκκλησίας της Ελλάδος όμως παρά τον μειούμενο αριθμό των μελών της, αυξάνει αντιστρόφως ανάλογα προς την αυτή την μείωση. Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο καπάτσος και παραδόπιστος Μακαριώτατος Αρχιεπίσκωψ Αθηνών και πάσης γης εν τη Ελληνική Πολιτεία Αλάριχος ο Α’.

Το όνομα μπορεί να φαντάζει κατά τι εξωφρενικόν, αλλά ο κατά κόσμον Σεραφείμ Κωλοσούσας άμα τη αναρριχίσει του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο μετά τον τραγικό πνιγμόν του αειμνήστου κ.κ. Αρτχιεπισκόπου εις εκκλησιαστικήν κρουαζιέραν, θέλησε να συσφίξει τας σχέσεις με τους Γερμανούς, Αλαμανούς, Πετσενέγκους και Τεύτωνες εν Χριστώ αδελφούς μας. Άλλωστε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης όπως λέγεται πλέον η τέως Ε.Ε., από τα 680 εκ. του πληθυσμού τα 310 εκ. είναι μουσουλμάνοι και ψιλοπυροβολημένοι οι περισσότεροι… Προφανώς το κλασσικό σύνθημα που κυκλοφορούσε και στις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα «Γαμάτε Χριστιανοί γιατί χανόμαστε» δεν έπιασε τόπο. Όλοι έπαιρναν τις φυλλάδες που κυκλοφορούσαν με 2 τσόντες, μία περιπέτεια και ένα παιδικό (Τουλάχιστον στην Ελλάδα), κλεινόντουσαν σπίτια τους και άρχιζαν την χειροτεχνία ή πάθαιναν έναν παλιμπαιδισμό βλέποντας «Το μικρό μου Πόνυ».

Σηκώθηκα απρόθυμα για να πλυθώ στο λουτρό αφού συνήθως μου είναι αδύνατον να ξανακοιμηθώ όταν με ξυπνούν οι αγριοφωνάρες του Μουεζίνη ονόματι Abu Al Habib Al Khalan (Πρώην Κώστας Παπαγεωργίου) που ειρήσθω εν παρόδω είναι σαν περίπτερο. Πως δεν έχει πάθει κανένα εγκεφαλικό με τόσο βάρος και τέτοιες αγριοφωνάρες πέντε φορές την μέρα είναι απορίας άξιον. Μάλλον θα πλακώνεται στα Oral Burdochesmol Ultra αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια αντοχή. Αντίθετα η συμπαθητικά και σέξυ γειτόνισά μου Νουρ - Αισέ Ραμαντάνοβιτς πιστεύει ότι τον προστατεύει ο Προφήτης (s.a.w.).

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ακόμα πληρώνω δόσεις στην μισθοπιστοαγοραστική μου κάρτα (HelleTürkΒank PBB card για συντομία) για να ξεπληρώσω τον Πολωνό υδραυλικό που άλλαξε τον προσανατολισμό του μπιντέ και της λεκάνης σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας για να μην βλέπουν προς την Μέκκα. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο μετά την ανατίναξη του εντευκτηρίου της Πολιτειακής Βουλής, από αγανακτισμένο μουσουλμάνο βουλευτή των Ισλαμοδημοκρατών που ζώστηκε εκρηκτικά και ανατινάχθηκε στις τουαλέτες, διότι τα ουρητήρια, ναι, έβλεπαν προς την Μέκκα. Ο πρωθυπουργός της πολιτειακής κυβέρνησης συνασπισμού ΛΑ.Ο.Σ. , Ν.Δ. και Φιλελεύθερης Συμμαχίας ο ηλικιωμένος μεν, αδυνατισμένος δε, Γεώργιος Καρατζαφέρης (Γνωστός και ως Εθνάρχης Β’ από τους οπαδούς του) κήρυξε επταήμερο εθνικό πένθος και διέταξε τον επαναπροσανατολισμό όλων των επίμαχων ειδών υγιεινής ανά την επικράτεια.

Αφού τελείωσα το πρωινό μου μπάνιο, πήγα στην κουζίνα όπου έριξα στη Φιλιππινέζικη φριτέζα 3 λουκάνικα Δανίας για να αρχίσω την μέρα μου, μία συνήθεια που κληρονόμησα από τον πατέρα μου έναν πυροβολημένο μπλόγκερ των αρχών του 21ου αιώνα, τον pølsemannen με τ’ όνομα. Ο πατέρας μου είχε ταυτιστεί τόσο πολύ με την μπλογκοπερσόνα του που άλλαξε το επίθετό του σε Πολσεμάνογλου. Η κατάληξη –όγλου επελέχθη καθ’ ότι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, ήθελε να φαίνεται η μικρασιατική καταγωγή του παππού του. Εγώ έγινα Αστέρας Τριπόλεως από αντίδραση. Ένα ακόμα κόλλημα που είχε ο πατέρας μου ήταν με την Σουηδέζα αθλήτρια του επτάθλου Carolina Klüft. Γι’ αυτό βάφτισε ΚΑΙ τις τρείς αδελφές μου Καρολίνες και τις αποκαλούσε κατά σειρά, Καρολίνη, Κάρρο και Καρολάιν. Σίγα μη γλίτωνα και εγώ ο μοναχογιός που λούστηκα το όνομα Κάρολος, όπως ο μαλάκας ο αιώνιος πρίγκηψ της Ουαλίας στην Αγγλία που έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που ασπάστηκε το Ισλάμ.

Σκούπισα τον ιδρώτα από το μέτωπό μου, γιατί παρ’ όλο που δεν είχε ξημερώσει ακόμα το θερμόμετρο εξωτερικού χώρου έδειχνε 44 βαθμούς, θερμοκρασία όχι ασυνήθιστη για Μάιο της δεκαετίας του 2030 άλλά όχι από τα άγρια χαράματα ρε παιδί μου! Η φρίκη βέβαια ήταν ότι δεν είχα και αρκετή πίστωση στην HelleTürkΒank PBB card για να φωνάξω τον Κοσοσβάρο ψυκτικό να μου φτιάξει το χαλασμένο Ταϊλανδέζικο αίρ κοντίσιον.

Καθώς κάθισα να χλαπακιάσω τα λουκάνικά μου με τον βιολογικό καφέ Βενεζουέλας «Μπολιβαριανή Αλληλεγγύη», η σκέψη μου πέταξε στον αυτοεξόριστο πατέρα μου στην Ισλανδία. Ο κακόμοιρος ο πατέρας μου έπαθε παράκρουση όταν στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βομβάης το 2016 συνέβη το εξής εξωφρενικό:
Το πουλέν της υπουργού πολιτισμού Αννίτας Πάνια (ΝΔ) Βας – Βας – Βας ο Παρασκευάς, αφού πήρε Oral Vothromusclol και Pordobolic Fusconazol με τις χούφτες κατέβηκε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην σφαιροβολία κατά παράβαση όλων των κανονισμών του ΣΕΓΑΣ. Επειδή ο Παρασκευάς είναι παραπάνω μαγκάκος από όσο πρέπει, εκτέλεσε μία βολή της σφαίρας παρά την υψωμένη κόκκινη σημαία του ελλανοδίκη. Η βολή ήταν 47 μέτρα και 26 εκατοστά, συντρίβοντας το μέχρι εκείνη τη στιγμή ρεκόρ του Κινέζου Γουάνγκ Σία Χούα με 26 μέτρα και 76 εκατοστά. Δυστυχώς όμως το ρεκόρ δεν ήταν το μόνο που συνετρίβη. Η σφαίρα έφθασε μέχρι τον χώρο της απονομής του επτάθλου γυναικών συντρίβοντας την κεφαλήν της Carolina Klüft με αποτέλεσμα τα χυμένα μυαλά της Καρολίνης σε συνδυασμό με τα κατάξανθα μαλλιά της να θυμίζουν την κιτρινοκόκκινη φανέλα της ηρωικής Καστοριάς. Το περιστατικό προκάλεσε την σφοδρή διαμαρτυρία της Σουηδικής πολιτειακής κυβέρνησης που απαίτησε την κεφαλή του Παρασκευά επί πίνακι, όπως και τελικώς έγινε. (Συνεχίζεται)

14 σχόλια:

Rodia είπε...

ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!
(πνίγομαι απο τα γελια βρε)

Helix Nebulae είπε...

Καλό το λουκάνικο φίλε, ε; Δε μας στέλνεις κι εμάς κανένα να δοκιμάσουμε;

Μία ένσταση μόνο: Καρατζαφέρης πρωθυπουργός σε ισλαμική δημοκρατία μου κάνει κομματάκι παράλογο. Να μου πεις ο Άδωνις Γεωργιάδης να το καταλάβω...

+ΤονΜωάμεθπροσκύνησον+

pølsemannen είπε...

@ Rodia

Χαίρομαι που σας άρεσε. Ελπίζω και τα επόμενα επεισόδια στην Ελληνική Πολιτεία του 2037 να σας ικανοποιήσουν. (Ελληνική Πολιτεία ήταν και η επίσημη ονομασία της χώρας κατά την διάρκεια της κατοχής. Συμπτωματικόν?)

@ Τζεντάι Helix Nebulae

Τα λουκάνικα Δανίας είναι η κορωνίδα της σύγχρονης κτηνοτροφίας. (Για να μην αναφερθώ στις κόκκινες χρωστικές που ρίχνουν μέσα οι πυροβολημένοι Δανοί).

Κοιτάξτε, στην Ελληνική Πολιτεία του 2037 μ.χ. ο πληθυσμός είναι 17.000.000 εκ των οποίων 6.000.000 μωαμεθανοί με Ευρωπαϊκή υπηκοότητα και συνεπώς δικαίωμα ψήφου.

Στόχος των μη μωαμεθανικών κομμάτων κάθε φορά είναι στριμώξουν τους Ισλαμοδημοκράτες έξω από τα πόστα κομπόστα. Οπότε έχουμε κυβερνήσεις συνασπισμού είτε (ΝΔ, ΛΑΟΣ, Φιλελεύθερη Συμμαχία) είτε (ΠΑΣΟΚ 2.0, Κομμουνιστική Αναγέννηση, Νέος ΣΥΝΣΥΡΙΖΑ και Ένωση Κεντρώων-Λεβεντικοί Αγωνιστές της Δημοκρατίας). Λόγω της αυξανόμενης ανασφάλειας των πολιτών Ελληνικής καταγωγής που βλέπουν να γίνονται μειονότητα στην ίδια τους την χώρα το ΛΑ.Ο.Σ χτυπάει συνήθως 15-25%. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί μεν να είναι διανοούμενος, αλλά λόγω της ψιλής και τσιριχτής φωνής του δεν κατάφερε να πάρει κανένα πόστο με πραγματική ισχύ. Άλλωστε όλοι οι Ισλαμοδημοκράτες πολιτικοί τον κοροϊδεύουν αποκαλώντας τον «Αδελφή του ελέους». Αντίθετα ο άντρας με ΑΡΧΙΔΙΑ Γ. Καρατζαφέρης που εκπροσωπεί τον αθάνατο ΕΛ-ληνα τσολιά είναι πιο ανδροπρεπής και συνεπώς έχει αναλάβει ουκ ολίγες φορές πολιτειακός πρωθυπουργός.

Rodia είπε...

Που να σας ακουσει ο κ. funEL.!!!
Εχετε λησμονήσει παντελώς την ΕΛληνικη κοσμοκρατορια του 2024...
(ντρέπομαι για λογαριασμο σας)

Φοβερό βρε! και τόσο κοντά.. σε 30 χρονάκια μόνο... παπαπαπαπα

αμμος είπε...

Έχεις ταλέντο και στο αφηγηματικό χιούμορ τελικά, ωραίος (ως ευθυμογράφος άποψης δεν παίζεσαι, το ξέρεις αυτό). Αγωνιώντας θα περιμένω τη συνέχεια.

[Και μία άσχετη ερώτηση: Σου αρέσουν πράγματι τόσο πολύ τα λουκάνικα;]

pølsemannen είπε...

Ντήαρ Άμμος,

Ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγια!

Τώρα για τα λουκάνικα εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τώρα κάνουμε αυστηρή δίαιτα και αυτά έχουν εξαφανισθεί από την ακτίνα δράσης μας. Πάντως γενικά ναι, μου αρέσουν αλλά όχι με τον τραβηγμένο τρόπο που γράφω. Όμως το όνομα της μπλογκοπερσόνας μου (pølsemannen) που σημαίνει πωλητής "βρώμικων" (Σάντουιτς με λουκάνικο έτσι;) σε ελεύθερη μετάφραση από τα Δανοσουηδικά, με υποχρεώνει να βάλω μέσα και αυτό το στοιχείο…

Rodia είπε...

Kαημενούλη κ. Πολσεμάνεν, περνάς το μαρτύριο του Ταντάλου λέμε...
να έχεις το αγαπημένο σου φαγητό μέσα σε κάθε ποστ, ακόμα και μέσα στο νικνέημ σου, και να μη μπορείς να το φας!:-ΡΡ

Idάκι είπε...

Είμαι σίγουρη πως ακούστηκαν τα τρανταχτά γέλια μου ως τη Δανία!!

Έχω διαβάσει αρκετά κείμενά σας μέχρι τώρα, αλλά αυτό μου άρεσε υπερβολικά. Κυρίως επειδή κατά την άποψή μου είναι επιστημονική φαντασία, μιας και το 2037 θα κυβερνά την Ελλάδα η Εταιρεία Unltd.

Καλημέρες :)

pølsemannen είπε...

Ντήαρ Idάκι,

Ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγια τα οποία ανέβασαν κατακόρυφα τα ήδη επικινδύνως υψηλά επίπεδα του ναρκισσισμού μου.

Μέχρι την τιμημένην Κοπεγχάγην λοιπόν ηκούσθη ο γέλωτας σας; Θα ρωτήσω σχετικώς την συντρόφισσα unlearn για το αποτέλεσμα που είχε η συνήχησις του ιδικού σας χα-χα-χα με το ιδικόν της λα-λα-λα.. (...Σκεπτικόν ξύσιμον κεφαλής...).

Τιιιι;;; Θα κυβερνήσει η Εταιρεία Unltd;;;

Αφήστε προτιμώ τον Καρατζαφέρη, εναλλακτικά τον Μουλά Ομάρ...

Καλησπέρες! :)

roidis είπε...

Αν γράφετε Τέτοια θα συνταχθώ με τους συχνούς σας θαμώνες. Ευχαριστώ Πολσμάνε (τι όνομα κι αυτό, πονάει η γλώσσα)που με κάλεσες να έρθω να φχαριστηθώ!

:)

pølsemannen είπε...

Αγαπητέ Ροΐδη,

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια που ανέβασαν ακόμα περισσότερο το δυσθεώρητο επίπεδο του ναρκισσισμού μου!

SPY είπε...

Αφού ηρέμησα από το γέλιο, οφείλω να πω στον Πεταλωτή, ότι έχει βαριά αρρωστημένη φαντασία και πρέπει όπως και δήποτε να τον κοιτάξει κάποιος καλός επιστήμων με εξειδίκευση στη Φαντασιολογία, μπας και καταφέρει να βρει και να του σφίξει τις βίδες που είναι υπεύθυνες δια τούτην την ανωμαλίαν.

Έχει ξεφύγει τελείως αυτό τον καιρό. Μάλλον τώρα είναι η στιγμή που επιδρούν οι παρενέργειες του συνδιασμού του ελληνικού και του σουηδικού κλίματος με τα γκέυζερ που έσκασαν στη μούρη του στην Ισλανδία.

Κάντε κάτι, τον χάνουμε και είναι κρίμα.

pølsemannen είπε...

Ντηαρ Σπάει,

Danke schön!

Θεωρώ επίσης ότι η πρότασις σας δια μείωσιν των ανοχών των παξιμαδίων εις τας βίδας του εγκεφάλου μου προέρχεται από γνήσιο Αιπσηλωνιακόν ενδιαφέρον.

Πλην όμως, ένεκα της ρυθμίσεως της ανάρτησης του αυχένος μας εις την θέσιν "σπορτίφ", κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίον δια την μακροημέρευσιν του κ. Καρόλου Πολσεμάνογλου εις το γκέτον του Γκύζεως στο πολεοδομικό συγκρότημα Αττικοβοιωτοκορινθίας το 2037.

Μία τέτοια ενέργεια πρέπει να περιμένει μέχρι την ολοκλήρωσιν της ατιμώσεως της Χρυσομαλλούσης...

imikrimarika είπε...

Και η μικρή μαρίκα λατρεύει τα χωριάτικα λουκάνικα !!! Είσαι σίγουρος ότι υπήρχαν ακόμη τα ....μπιντέ ...δεν είχαν αφαιρεθεί ....για να μπει στη θέση τους το ...πλυντήριο !!!!