Δευτέρα, 7 Μαΐου 2007

Το 100ό μπλογγοπάρτι είναι γεγονός! ~1~

Μετά από εκατό ολόκληρα χρόνια, η Ελληνική Μπλογγόσφαιρα είναι πλεον στα κυβικά της, έχει γίνει ένας υπέροχος μπλογγοκυβόλιθος.
Οπότε, φέτος το Μάη του 2107, ήταν πρακτικώς αδύνατο να μην έχει επιτυχία το φετεινό πάρτυ που διοργανώθηκε στη διασταύρωση των οδών Κουκουζέλη και Thas, των παλιών αξέχαστων αστέρων του χώρου, οι οποίοι έλαμπαν με την αποχή τους εξακολουθητικώς από τα σχετικά ανταμώματα -εκτός και αν παρέμεναν ινκόγκνιτο επί ογδόντα συναπτά έτη. Για την παρατεταμένη απουσία τους στα μπλογγοπάρτι -και την αντοχή τους να απέχουν βεβαίως- ο κ. Helix Nebulae, Επαρχος Διαδικτυακής Ελλάδος, απεφάσισε να δώσει τα ονόματά τους σε δυο κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης των Ανθηγνών.

Το φετεινό πάρτι ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, χάρη στο μεγάλο κλουβί όπου συγκεντρώθηκαν όλα τα άγρια θηρία του ελληνικού μπλογγοκυβόλιθου. Στη φωτό η ελληνίδα φιλόζωος μπλόγγερ An_Lu ανταλλάσσει θερμόν ασπασμόν με γνωστόν θηρίον. «Δεν είναι και τόσο άγριο, σαν αρνάκι είναι» δήλωσε μετά τον ασπασμόν, «αλλά κρατείστε το μέσ' στο κλουβί, καλού κακού» έσπευσε να συμπληρώσει χαριτολογώντας.

Ο κ. Πολσεμάνεν δισεγγονός ήτο παρών και ετίμησε με την παρουσίαν του τη γιορτή, φορώντας το βαρύτιμο περιδέραιον του προπάπου του, ο οποίος είχε αφήσει ευχή και κατάρα στη διαθήκη του να γνωρίσουν οι επίγονοί του τη "μοναδική" του αναγνώστρια. Κάθε χρόνο πήγαιναν στα μπλογκοπάρτι οι απόγονοι του κ. Πολσεμάνεν, αλλά μόνο φέτος εστάθη δυνατή αυτή η συνάντηση.

Αυτό επετεύχθη χάρη στην αειθαλή κ. Ροδιά, η οποία διατηρήθηκε ευθυτενής και σε περίφημη υγεία μετά από θεραπεία του γήρατος με γονίδια γυρίνου. Η κυρία Ροδιά δήλωσε ότι «ΕΓΩ είμαι η μοναδική αναγνώστρια του κ. Πολσεμάνεν» διερωτώμενη ταυτοχρόνως «μα γιατί δεν γράφει πλέον αυτό το παιδί; πού χάθηκε;», ενώ ο δισέγγονος Πολσεμάνεν έσπευσε να της σφίξει το πιθηκοχέρι (ΜΠΛΙΑΧΧΧ, είπε, αλλά απομέσα του) δηλώνοντας «χαιρετώ σας ΜΟΝΑΔΙΚΗ μου αναγνώστρια!» -αρκετά είχε τρομάξει ο ίδιος, μη την κάνει να τρομάξει και κείνη με δυσάρεστες διηγήσεις περί προπάπου και τα ρέστα.

Επάνω εκεί, εθεάθη ο κ. τσέλιγκας να οδηγεί το σούπερ-τούρμπο ποδηλατάκι του, προσπαθώντας να φτάσει στην τοποθεσία του πάρτι ανάμεσα από φλεγόμενα βοσκοτόπια. Η [(υπερεκατοντούτης)-διαγράφεται μια λέξη] Imikrimarika, η οποία [(λόγω γονιδίων γυρίνου και αυτή ξεπέρασε το φράγμα των εκατό)-διαγράφονται δέκα λέξεις] εξακολουθούσε να παραμένει στην ηλικία των επτά χρόνων, τραβούσε φωτογραφίες με μανία και δεν έχασε το ενσταντανέ.

Μετά το τέλος του πάρτι, μερικοί καλεσμένοι απλώθηκαν στα ντιβάνια του παραδιπλανού μπαρ "Ο ΠΑΡΑΦΩΝΟΣ", όπου παρεδόθησαν στις αγκάλες του Μορφέως υπό τους ήχους του συγκροτήματος των "Παραφονιάδων".

Και του χρόνου!--------------------
ΣΗΜ.1. Η ιστορία θα συνεχιστεί, ώστε να περιληφθούν και άλλα αστέρια του ελληνικού μπλογγοκυβόλιθου. Μη βαραίνουν οι πολλές φωτό τη σελίδα, ε
ΣΗΜ. 2. Διορθώθηκε το σημείο που αφορά την Ιmikrimarika και ζητώ συγγνώμη για το σφάλμα. Επαναλαμβάνω και εδώ: Η Ιmikrimarika ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ 7ΕΤΗΣ ΠΑΙΔΙΣΚΗ.


1 σχόλιο:

pølsemannen είπε...

Τιιιιι;;;;

Καπνίζει το κωλόπαιδο;;;;;;;

Τζάμπα έγραψα ολόκληρη πραγματεία περί υγιεινής διαβίωσης με την αποκλειστική βρώση αλλαντικών;;;;

Ελπίζω τουλάχιστον να ονομάζεται Κάρολος. Είναι το λιγότερον δεδομένης της αναστατώσεως που μου προεκλήθη.