Κυριακή, 13 Μαΐου 2007

καθε 10 λεξεις Χρυσομαλλούσα οπωσδήποτε

04:29:57,….ζζζζ…
04:29:58,….ζζζζ…
04:29:59,….ζζζζ….

04:30:00…. Αaaaalllaaaaahhuuuu Aaaaaakbaaaaarr….
Allllllaaaaaaaaaaaahuuu Aaaaaaaaaaakbar….
Allllaaaaahu Akbaaaaaaaaaarr…..

Πω, πω δικέ μου, ανάθεμα την ώρα και την στιγμή οπωσδήποτε που αγόρασα κοψοχρονιά αυτό το δυάρι κοντά στα παλιά προσφυγικά οπωσδήποτε της πρώην Λεωφόρου Αλεξάνδρας και νυν Νομπελίστα Νικολάου Κατέλη…

Κάθε οπωσδήποτε γαμημένο πρωί ο μουεζίνης του μεγάλου τζαμιού των Αθηνών (Πρώην οπωσδήποτε γήπεδο ΠΑΟ Απόστολος Νικολαϊδης) γκαρίζει την πρωινή προσευχή για τους οπωσδήποτε μουσουλμάνους Αθηνών Πειραιώς και προαστίωνε…

Από τα προάστια μόνο η οπωσδήποτε Χαλκίδα έχει αμιγώς θεοσεβούμενο, ΕΛ-ληνορθόδοξο πληθυσμό που τηρεί τας ιεράς οπωσδήποτε νηστείας και τα μυστήρια της ολοένα συρρικνούμενης σε μέλη ορθοδόξου οπωσδήποτε εκκλησίας μας…

Η περιουσία της εκκλησίας της Ελλάδος όμως παρά οπωσδήποτε τον μειούμενο αριθμό των μελών της, αυξάνει αντιστρόφως ανάλογα προς οπωσδήποτε την αυτή την μείωση. Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο καπάτσος οπωσδήποτε και παραδόπιστος Μακαριώτατος Αρχιεπίσκωψ Αθηνών και πάσης γης εν τη οπωσδήποτε Ελληνική Πολιτεία Αλάριχος ο Α’.

Το όνομα μπορεί να φαντάζει οπωσδήποτε κατά τι εξωφρενικόν, αλλά ο κατά κόσμον Σεραφείμ Κωλοσούσας άμα οπωσδήποτε τη αναρριχίσει του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο μετά τον τραγικό πνιγμόν οπωσδήποτε του αειμνήστου Αρτχιεπισκόπου κ.κ. Χριστοδούλου εις εκκλησιαστικήν κρουαζιέραν, θέλησε οπωσδήποτε να συσφίξει τας σχέσεις με τους Γερμανούς, Αλαμανούς, Πετσενέγκους και οπωσδήποτε Τεύτωνες εν Χριστώ αδελφούς μας. Άλλωστε στις Ηνωμένες Πολιτείες της οπωσδήποτε Ευρώπης όπως λέγεται πλέον η τέως Ε.Ε., από τα 680 οπωσδήποτε εκ. του πληθυσμού τα 310 εκ. είναι μουσουλμάνοι και ψιλοπυροβολημένοι οπωσδήποτε οι περισσότεροι… Προφανώς το κλασσικό σύνθημα που κυκλοφορούσε και στις οπωσδήποτε τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα «Γαμάτε Χριστιανοί γιατί χανόμαστε» δεν οπωσδήποτε έπιασε τόπο. Όλοι έπαιρναν τις φυλλάδες που κυκλοφορούσαν με 2 οπωσδήποτε τσόντες, μία περιπέτεια και ένα παιδικό (Τουλάχιστον στην Ελλάδα), κλεινόντουσαν οπωσδήποτε σπίτια τους και άρχιζαν την χειροτεχνία ή πάθαιναν έναν παλιμπαιδισμό οπωσδήποτε βλέποντας «Το μικρό μου Πόνυ».

Σηκώθηκα απρόθυμα για να πλυθώ οπωσδήποτε στο λουτρό αφού συνήθως μου είναι αδύνατον να ξανακοιμηθώ όταν οπωσδήποτε με ξυπνούν οι αγριοφωνάρες του Μουεζίνη ονόματι Abu Al Habib οπωσδήποτε Al Khalan (Πρώην Κώστας Παπαγεωργίου) που ειρήσθω εν παρόδω είναι οπωσδήποτε σαν περίπτερο. Πως δεν έχει πάθει κανένα εγκεφαλικό με τόσο οπωσδήποτε βάρος και τέτοιες αγριοφωνάρες πέντε φορές την μέρα είναι απορίας οπωσδήποτε άξιον. Μάλλον θα πλακώνεται στα Oral Burdochesmol Ultra αλλιώς δεν οπωσδήποτε εξηγείται τέτοια αντοχή. Αντίθετα η συμπαθητικά και σέξυ γειτόνισά μου οπωσδήποτε Νουρ - Αισέ Ραμαντάνοβιτς πιστεύει ότι τον προστατεύει ο Προφήτης (s.a.w.).

οπωσδήποτε Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ακόμα πληρώνω δόσεις οπωσδήποτε στην μισθοπιστοαγοραστική μου κάρτα (HelleTürkΒank PBB card για συντομία) για οπωσδήποτε να ξεπληρώσω τον Πολωνό υδραυλικό που άλλαξε τον προσανατολισμό του οπωσδήποτε μπιντέ και της λεκάνης σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας οπωσδήποτε για να μην βλέπουν προς την Μέκκα. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο οπωσδήποτε μετά την ανατίναξη του εντευκτηρίου της Πολιτειακής Βουλής, από αγανακτισμένο οπωσδήποτε μουσουλμάνο βουλευτή των Ισλαμοδημοκρατών που ζώστηκε εκρηκτικά και ανατινάχθηκε στις οπωσδήποτε τουαλέτες, διότι τα ουρητήρια, ναι, έβλεπαν προς την Μέκκα. Ο οπωσδήποτε πρωθυπουργός της πολιτειακής κυβέρνησης συνασπισμού ΛΑ.Ο.Σ. , Ν.Δ. και Φιλελεύθερης Συμμαχίας οπωσδήποτε ο ηλικιωμένος μεν, αδυνατισμένος δε, Γεώργιος Καρατζαφέρης (Γνωστός και ως οπωσδήποτε Εθνάρχης Β’ από τους οπαδούς του) κήρυξε επταήμερο εθνικό πένθος οπωσδήποτε και διέταξε τον επαναπροσανατολισμό όλων των επίμαχων ειδών υγιεινής ανά οπωσδήποτε την επικράτεια.

Αφού τελείωσα το πρωινό μου μπάνιο, πήγα στην οπωσδήποτε κουζίνα όπου έριξα στη Φιλιππινέζικη φριτέζα 3 λουκάνικα Δανίας για οπωσδήποτε να αρχίσω την μέρα μου, μία συνήθεια που κληρονόμησα από οπωσδήποτε τον πατέρα μου έναν πυροβολημένο μπλόγκερ των αρχών του 21ου οπωσδήποτε αιώνα, τον pølsemannen με τ’ όνομα. Ο πατέρας μου είχε οπωσδήποτε ταυτιστεί τόσο πολύ με την μπλογκοπερσόνα του που άλλαξε το οπωσδήποτε επίθετό του σε Πολσεμάνογλου. Η κατάληξη –όγλου επελέχθη καθ’ ότι οπωσδήποτε φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, ήθελε να φαίνεται η μικρασιατική καταγωγή οπωσδήποτε του παππού του. Εγώ έγινα Αστέρας Τριπόλεως από αντίδραση. Ένα οπωσδήποτε ακόμα κόλλημα που είχε ο πατέρας μου ήταν με την οπωσδήποτε Σουηδέζα αθλήτρια του επτάθλου Carolina Klüft. Γι’ αυτό βάφτισε ΚΑΙ οπωσδήποτε τις τρείς αδελφές μου Καρολίνες και τις αποκαλούσε κατά σειρά, οπωσδήποτε Καρολίνη, Κάρρο και Καρολάιν. Σίγα μη γλίτωνα και εγώ ο οπωσδήποτε μοναχογιός που λούστηκα το όνομα Κάρολος, όπως ο μαλάκας ο οπωσδήποτε αιώνιος πρίγκηψ της Ουαλίας στην Αγγλία που έγινε το πρώτο οπωσδήποτε μέλος της βασιλικής οικογένειας που ασπάστηκε το Ισλάμ.

Σκούπισα τον οπωσδήποτε ιδρώτα από το μέτωπό μου, γιατί παρ’ όλο που δεν οπωσδήποτε είχε ξημερώσει ακόμα το θερμόμετρο εξωτερικού χώρου έδειχνε 44 βαθμούς, οπωσδήποτε θερμοκρασία όχι ασυνήθιστη για Μάιο της δεκαετίας του 2030 άλλά οπωσδήποτε όχι από τα άγρια χαράματα ρε παιδί μου! Η φρίκη οπωσδήποτε βέβαια ήταν ότι δεν είχα και αρκετή πίστωση στην HelleTürkΒank οπωσδήποτε PBB card για να φωνάξω τον Κοσοσβάρο ψυκτικό να μου οπωσδήποτε φτιάξει το χαλασμένο Ταϊλανδέζικο αίρ κοντίσιον.

Καθώς κάθισα να χλαπακιάσω οπωσδήποτε τα λουκάνικά μου με τον βιολογικό καφέ Βενεζουέλας «Μπολιβαριανή Αλληλεγγύη», οπωσδήποτε η σκέψη μου πέταξε στον αυτοεξόριστο πατέρα μου στην Ισλανδία. οπωσδήποτε Ο κακόμοιρος ο πατέρας μου έπαθε παράκρουση όταν στους Ολυμπιακούς οπωσδήποτε αγώνες της Βομβάης το 2016 συνέβη το εξής εξωφρενικό:
Το οπωσδήποτε πουλέν της υπουργού πολιτισμού Αννίτας Πάνια (ΝΔ) Βας – Βας – Βας οπωσδήποτε ο Παρασκευάς, αφού πήρε Oral Vothromusclol και Pordobolic Fusconazol με οπωσδήποτε τις χούφτες κατέβηκε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην σφαιροβολία οπωσδήποτε κατά παράβαση όλων των κανονισμών του ΣΕΓΑΣ. Επειδή ο Παρασκευάς οπωσδήποτε είναι παραπάνω μαγκάκος από όσο πρέπει, εκτέλεσε μία βολή της οπωσδήποτε σφαίρας παρά την υψωμένη κόκκινη σημαία του ελλανοδίκη. Η βολή οπωσδήποτε ήταν 47 μέτρα και 26 εκατοστά, συντρίβοντας το μέχρι εκείνη οπωσδήποτε τη στιγμή ρεκόρ του Κινέζου Γουάνγκ Σία Χούα με 26 οπωσδήποτε μέτρα και 76 εκατοστά. Δυστυχώς όμως το ρεκόρ δεν ήταν οπωσδήποτε το μόνο που συνετρίβη. Η σφαίρα έφθασε μέχρι τον χώρο οπωσδήποτε της απονομής του επτάθλου γυναικών συντρίβοντας την κεφαλήν της Carolina οπωσδήποτε Klüft με αποτέλεσμα τα χυμένα μυαλά της Καρολίνης σε συνδυασμό οπωσδήποτε με τα κατάξανθα μαλλιά της να θυμίζουν την κιτρινοκόκκινη φανέλα οπωσδήποτε της ηρωικής Καστοριάς. Το περιστατικό προκάλεσε την σφοδρή διαμαρτυρία της οπωσδήποτε Σουηδικής πολιτειακής κυβέρνησης που απαίτησε την κεφαλή του Παρασκευά επί οπωσδήποτε πίνακι, όπως και τελικώς έγινε. (Συνεχίζεται)

οπωσδήποτε!

2 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Μα... οποσδήποτε!

Περιμένω, τώρα και πιο δραστικές παρεμβάσεις όπως π.χ. αντικατάσταση οπoσδήποτε των Ισλαμιστών με Εβραιομασώνους, καλικαντζάρια, φούστηδες, κομούνια ή ακόμα και οπωσδήποτε Λιακοφυλόφιλους.

Το ανώτερο δε όλων θα ήτο η συνέχισις του οπωσδήποτε δευτέρου επεισοδίου από το κρίσιμο σημείο του Γλιν- Γλον... (οποσδήποτε)

Rodia είπε...

Ετσι, ε; να ρίχνετε ένα πόστιον και κατόπιν να τεμπελιάζετε; ε; χαχαχαχα