Δευτέρα, 14 Μαΐου 2007

"Ιάσου Μαρία" ένας αδυσώπητα θανατηφόρος διανοητικός ιός

Αλλά εδώ που πατάμε τα πόδια μας τα είχανε πατήσει και άλλοι πολλοί και ας μην φαίνονται τα ίχνη τους στο χώμα, είναι σβησμένα απο δεκαετίες βροχών.

Βρισκόμαστε στο έτος 3007. Πριν απο πολλά χρόνια, κανένας δεν ξέρει πόσα ακριβώς, υπήρχε ακόμα η ανθρωπότητα, πολλάααα εκατομύρια άνθρωποι κατοικούσαν σε όλο τον πλανήτη. Φήμες υποστηρίζουν πως ήταν δισεκατομύρια όλοι αυτοί, αλλά μην πιστεύεις και όλα όσα λένε οι φήμες.

Δεν είχε αρχίσει να μεταδίδεται αυτός ο δολοφονικός ιός ο οποίος την εξολόθρευσε σχεδόν την ανθρωπότητα, αφήνοντας στους λιγοστούς εναπομείναντες μόνο τον φόβο απο συναισθήματα, και την σίγουρη απουσία Θεού η οποία είναι αποδεδειγμένη επιστημονικά, ως πολιτισμό. Απο επιστημονικά επιτεύγματα είχαν μείνει όλα, τι να τα κάνεις όμως που εξαφανίστηκαν οι επιστήμονες. Επιστήμη χωρίς να ξέρει κάποιος να την χειριστεί είναι ανύπαρκτη. Η αβεβαιότητα κυβερνάει πλέον τους ανθρώπους, ξέρουν πως δεν υπάρχει θεός αλλά δεν ξέρουν το γιατί.

Η καταστροφή ξεκίνησε απο ένα διαγωνισμό, αρχικά δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει τον μουσικό πολιτισμό των κρατών, δίνοντας ένα χαρακτηριστικό μουσικό κομμάτι του πολιτισμού τους. Εξαιτίας της αναμενόμενης δημοσιότητας σε όλα τα κράτη πολλές οργανώσεις άρχισαν της προσπάθειας να διαβάλλουν αυτόν τον θεάρεστο διαγωνισμό. Πειράματα απο τρελλούς και λογικούς επιστήμονες άρχισαν σε κάθε άτομο που συμμετείχε σε αυτόν τον διαγωνισμό, απο τους τραγουδιστές το κοινό και τους κριτικούς μέχρι φυτικά πειράματα στις γλάστρες που συνόδευαν τον καλλιτέχνη στο νούμερό του. Οι μεγάλες χώρες οι οποίες τα ήξεραν αυτά απο καιρό, και δεν έδιναν την παλιά τους σημασία σε αυτόν το διαγωνισμό πειραματόζωων έπεισαν μάλιστα τους υπηκόους τους να τον αγνοούν. Μόνο κάτι παρακμιακές, ξεχασμένες χώρες έμειναν για να τον συντηρούν.

Τα πειράματα συνεχίζονταν απτόητα σημειώνοντας ελάχιστες επιτυχίες. Μια απο τις αξιοσημείωτες ήταν της Έλενας Παπαρίζου, μια ανεπανάληπτη ηθικοπλαστική τραγουδοποιός, η οποία ήταν το πειραματόζωο πυρηνικών δοκιμών βασισμένες στο πλαστικό και στην σιλικόνη. Η επιτυχία αυτή, τύφλωσε τους επιστήμονες απο αλαζονεία και θάρρος, προχωρόντας τα πειράματα με αμείωτο ζήλο για ένα μεγαλύτερο πείραμα, που θα αφήσει εποχή.

Δυστυχώς μέσα στην ερευνητική ομάδα επιστημόνων αυτών ήταν και ένας ξάδερφος του Βύρωνα Πολύδωρα, κάτι που αποδείχτηκε εκ των υστέρων μέσω εξετάσεων DNA. Αυτός ήταν υπεύθυνος μιας μυστικής αποστολής απο τον Βύρωνα, να βρεί ένα τρόπο να σταματήσει τους αναρχικούς ανθρώπους που κάνουν πορείες. Δεν έχουν δικαίωμα αυτοί στην ζωή, δεν είναι καν άνθρωποι!!!, όπως συνήθιζε συχνά να λέει, αστειευόμενος για τους φοιτητές. Κατασκέυασε λοιπόν αυτός ο ξάδερφος του Βύρωνα, ο Μπύρωνας όπως τον έλεγαν οι γνωστοί του φιλικά γιατί είχε μια τεράστια μπυροκοιλιά, ένα διανοητικό ιό, ο οποίος προριζόταν για δωράκι στον Βυρώνα στα γενέθλιά του, και μετέπειτα για την Eurovision. Με ένα σμπάρο 2 τριγόνια σκέφτηκε χαιρέκακα ο Μπύρωνας.

Ο ιός αυτός με το κωδικό όνομα "yassoy maria", δεν ήταν θανατηφόρος, τουλάχιστον όχι άμεσα, καθώς δεν πέθαινε ο άνθρωπος απλά νεκρώνονταν κάποια συγκεκριμένα κύτταρα του οργανισμού. Αυστηρά μεταφραζόμενο στην ελληνική γλώσσα το κωδικό όνομα σημαίνει "ιάσου μαρία", δηλαδή: μαρια ιάσου, γιατρέψου, γίνε καλά απο μια αρρώστια, εντελώς αποπροσανατολιστικό μήνυμα. Αυτός ο προσεκτικά, και φυσικά όχι τυχαία, διαλεγμένος συνδυασμός συλλαβών απο τον Μπύρωνα, όταν το τραγουδούσε κάποιο συγκεκριμμένο υποκείμενο, όπως ο Σαρμπέλ έσπαγε ένα αγγείο στον εγκέφαλο εμποδίζοντας αποτελεσματικά και σταδιακά την οξυγόνωσή, του προκαλώντας σε μικρό χρονικό διάστημα την νέκρωσή του. Βέβαια το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ιού αυτού, ήταν πως δεν πέθαινε ο άρρωστος, μόνο ο εγκέφαλός του.

Η ώρα του πειράματος έφτασε, χιλιάδες ανυποψίαστος κόσμος παγκοσμίως παρακολουθεί την δοκιμή του διαγωνισμού, τραγουδάει ο Σαρμπέλ και κολλάνε όλοι οι τηλεθεατές τον ιό, η πρώτη φάση της πειράματος σημείωσε πλήρη επιτυχία. Τότε ο Μπύρωνας παρατήρησε απογοητευμένος πως ιδιαίτερα στην Ελλάδα δεν είχε επιτυχία ο ύπουλος μουσικός αυτός ιός, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του πληθησμού είχε ήδη νεκρωμένο τον εγκέφαλό του, απο τις τηλεοπτικές εκμπομπές τις Αννίτας Πάνιας. Ο ιός όμως χτύπησε τους λιγοστούς απομείναντες χαροποιώντας λίγο τουλάχιστον τον Μπύρωνα, δίνοντας του κάποια αμυδρή ικανοποίηση. Η ελάχιστοι που έμειναν με ζωντανούς και λειτουργικούς τους εγκέφαλούς του, μετριούνταν πλέον στα δάχτυλα 12 μπαμπουίνων.

Η δεύτερη φάση του πειραματικού αυτού προγράματος εξόντωσης των ανθρώπινων εγκεφάλων άρχισε με συνεχόμενες διαφήμίσεις αυτού του ιού απο την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ντουντούκες με αυτό το τραγούδι σε όλη την πόλη. Σιγά σιγά όλοι οι ανθρώπινοι εγκέφαλοι εξοντώθηκαν με επιτυχία.

Οι ανεγκέφαλοι άνθρωποι πλέον μην μπορώντας πως να σκεφτούν, το μόνο που είχαν στο μυαλό τους ήταν να τραγουδάνε "ιάσου μαρια", να φάνε μπορούσαν και αυτό με το ζόρι, δεν μπορούσαν όμως να αναπαραχθούν αποτελεσματικά για να συνεχιστεί το είδος, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εξαφανίστηκαν. Οι μόνοι που επιβίωσαν τελικά ήταν κάποιοι ναυαγοί σε ένα μικρό νησί στο Ντουμπάι.

------------------------
Είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία, απλά δεν έχει συμβεί ακόμα.

14 σχόλια:

Idάκι είπε...

Ειλικρινά, δεν αμφιβάλλω...

emporas είπε...

Αυτά είναι προφητικά λόγια, μην αμφιβάλλεις καθόλου.

Rodia είπε...

Γιατί στο Ντουμπάι..?
..δεν το αναφέρει ο Προφήτης..
+ευλόγησον+

emporas είπε...

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, απλά το είδα σε φωτογραφίες και μου άρεσε πάρα πολύ. Απο τότε όποτε σκέφτομαι ωραία αμμουδιά και νησί, το Ντουμπάι σκέφτομαι κατευθείαν. Πραγματικά θα ήθελα να ναυαγήσω εκεί...

αμμος είπε...

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πας στην Αφρική με τους Μασάι, όπου ελληνικά κανείς τους δεν μιλάει. Καλωσόρισες!

emporas είπε...

Καλώς σας βρήκα. Στην Αφρική; Εκεί είναι πολύ μιζέρια μου κάνει ενώ στο Ντουμπάι όσα βγάλεις σε όλη σου την ζωή φτάνουν για μια εβδομάδα διαμονής.

imikrimarika είπε...

Καλώς τον Ντουμπαϊτη !

emporas είπε...

Γεια σου μικρή μαρίκα...

pølsemannen είπε...

Ντήαρ Γκοντ αγαητέ έμπορα, πώς τολμείτε να ισχυρίζεσθε ότι η Hellena PapariTSou (Οι Σκανδιναβοί δεν έχουν τον ήχο "Ζ" στις γλώσσες τους και τον προφέρουν συνήθως σαν "Σ") είναι σιλικονούχου κατασκευής; Πιπέρι στο στόμα σας!

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι οι μόνοι που την γλίτωσαν ήταν κάτι αηδιαστικοί λεφτάδς στο νησί - φοίνικας στο Ντουμπάι;

Πα, πα, πα, με κάτι τέτοια γίνεσαι κομουνιστής!

emporas είπε...

Κοίτα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει υποστεί πλαστικές εγχειρήσεις, έτσι το λέω χωρίς στοιχεία.

Όσο για τους άθλιους λεφτάδες, ούτε και εγώ τους πάω και πολύ αλλά τι να κάνουμε και αυτοί άνθρωποι είναι και αυτοί. Ε όχι και κομμουνιστής όμως, αν πρόκειται τώρα να στραφείτε στον κομμουνισμό, το σβήνω κατευθείαν το ποστ.

Rodia είπε...

Μην ανησυχείς κ. έμπορα! Ο κ. Πολσεμάνεν έχει διαβεί -υποθέτω- προ πολλού την επικίνδυνη ηλικία... ;-)

Floydian είπε...

Εγώ πάντως μετά από τον Ολυμπιακό και το θεό πιστεύω στο αόρατο χέρι της ελεύθερης αγοράς. Τώρα το που θα μας βαρέσει είναι άλλη κουβέντα... Λευτεριά στα γυροβίζια!

Rodia είπε...

Αγαπητέ κ. Floydian, εδώ δεν αναφέρονται ομάδες ποδοσφαίρου και αίματος, πολιτικές και γαστριμαργικές προτιμήσεις, κλπ κλπ

Υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ να σβήσουμε απ' το χάρτη!:-))

Με πολλή εκτίμηση,
(και στα άσματα της σελίδας σου)

emporas είπε...

Φυσικά και πιστεύω και εγώ στην ελεύθερη αγορά, αφού το κάνουν το παρακολουθεί ο κόσμος και τα κονομάνε καλά κάνουν. Απλά εγώ έχω υποχρέωση εφόσον δεν το κρίνω σωστό, να χάνει ο κόσμος τον χρόνο έτσι, να δώσω και την δικιά μου αντίθετη άποψη.