Τρίτη, 5 Ιουνίου 2007

Art athina, εεε εσείς, κάντε μου μήνυση.

8 το πρωί. Ξυπνάει η Μαρία, κοιτάει στο παράθυρο, ηλιόλουστη μέρα σήμερα. Σηκώνεται, ρίχνει νερό στο πρόσωπό της, γυρνάει και κάθεται στο κρεβάτι της. Απομένει λίγα λεπτά κοιτώντας μελαγχολικά το πάτωμα. Θυμάται πως ήταν πριν 3 μήνες, πριν χωρίσει με τον Γιάννη, 1 χρόνο σχέση. Της λείπει, ιδιαίτερα τα πρωινά που κάνανε σεξ, άλλωστε το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο. Απο τότε την κουτσοβολεύει με τον δονητή της, πριν πάει στην δουλειά, απασχολείται λίγη ώρα.

Εκνευρίζεται όμως καθώς θυμάται πως τον δονητή τον έχει για πλύσιμο στην κουζίνα μαζί με τα άπλυτα πιάτα. Έχει καμιά βδομάδα να τον πλύνει και το πλαστικό κολλάει. Σήμερα μάλιστα άκουσε πως θα έχει δύσκολη μέρα στο δικαστήριο και μια πρωινή μαλακία πάντα βοηθάει να αντέξει την πίεση της δουλειάς.

Αναλογιζόμενη τι να κάνει, βλέπει πάνω απο το κρεβάτι τον σταυρό, κάτω απο μια εικόνα του Χριστούλη. "Γιατί όχι, ούτως ή άλλως οι γωνίες του είναι στρογγυλεμένες" σκέφτεται. Τον ξεκρεμάει, φυσάει λίγο την σκόνη απο πάνω του εξετάζοντας παράλληλα το μέγεθός του, τελικά το εγκρίνει. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και κρατώντας τον απο την πάνω, κοντή μεριά τον εισχωρεί στα γεννητικά της όργανα. Συνεχίζοντας λίγα λεπτά, ξενερώνει γιατί είναι πολύ λείος και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ανακάθεται στο κρεβάτι ψάχνοντας να βρει μια αστραπιαία λύση για να το διορθώσει, βλέπει απέναντι την ελληνική σημαία, σε μέγεθος τετραδίου. Πιάνει την σημαία, και τυλίγει με αυτήν την μακριά μεριά του σταυρού. "Ο ραβδώσεις πάντα βοηθάνε" σκέφτηκε χαμογελώντας λίγο. Κρατώντας λοιπόν την κοντή μεριά του σταυρού, ξαναρχίζει την διείσδυση παίζοντας ταυτόχρονα την κλειτορίδα με το άλλο χέρι. Απαράμιλλη ηδονή. Σε 15 λεπτά με γρήγορες κινήσεις είχε τελειώσει.

Σηκώνεται γρήγορα, αφήνοντας το χριστιανικό σύμβολο με το πανάκι γύρω του, πάνω στο κομοδίνο. Καθυστέρησε με αυτές τις πρωτότυπες πατέντες, θα αργήσει στην δουλειά. Ντύνεται με τα ρούχα του δικαστή πηγαίνοντας στο δικαστήριο. Ρίχνει μια ματιά στο σημειωματάριό της, στις υποθέσεις που θα δικάσει σήμερα.


-----------
Για να δούμε πόσες μηνύσεις θα γίνουν σήμερα λόγω αυτού του ποστ. Όποιος θέλει να αντιμετωπίσει μηνύσεις, το αναδημοσιεύει ελεύθερα, δεν χρειάζεται αναφορά πηγής.

10 σχόλια:

Rodia είπε...

Φυρί φυρί το πας να μας το κλείσουν το μαγαζί λέμε!:-ΡΡΡ
χαχαχαχαχαχα
Στυλοβάτης των ιστοριών έμεινες (μείναμε, αλλά δεν έχω έμπνευση αυτό το καιρό)

emporas είπε...

Ελπίζω και εγώ να μην το κλείσω το μαγαζί. Μην αγχώνεσαι για την έμπνευση, όταν έχεις γράψε δεν χρειάζεσαι να πιεστείς. Θα το συντηρώ εγώ το ιστολόγιο, συνέχεια σκέφτομαι τέτοιες ιστοριούλες, το μόνο πρόβλημα είναι ο χρόνος να τις γράφω.

les_boi είπε...

τέλειο!χεχε
θα το αναδημοσιεύσω!

emporas είπε...

les_boi αναδημοσιεύστε το, αλλά σε περίπτωση νομικών επιθέσεων απο τρίτους δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη.

Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας.

imikrimarika είπε...

Διαφωνώ κάθετα με το πνεύμα της ιστορίας.Όμως βρισκόμαστε σε δημοκρατική χώρα.

Rodia είπε...

Βρίσκω την ιστορία μια πολύ πετυχημένη σάτιρα για το παράλογο που μας περιβάλλει και ΜΠΡΑΒΟ σου έμπορα!:-))
(ξέχασα να γράψω το αυτονόητο προηγουμένως)

μικρομαρικακι μας, καλόψυχο και αγνό κοριτσάκι, δεν τα έχεις δει όλα ακόμα -που λέει ο λόγος:-)))

emporas είπε...

Mikri Marika ούτε εγώ ο ίδιος δεν συμφωνώ με το κείμενό μου. Απο μόνο του δεν έχει απολύτως κανένα χρήσιμο νόημα, απλά και μόνο βεβηλώνει κάποια σύμβολα, όπως και το έργο της Εύας Στεφανή.

ΑΛΛΑ αυτό που έχει σημασία είναι πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να με φιμώσει. Δικιά σας υποχρέωση είναι να με βρίσετε στο δικό σας μπλογκ ή με σχόλια εδώ κάτω, ή να με κατακρίνετε γενικά με κάποιο τρόπο αν το έργο δεν είναι ωραίο και δεν συμφωνείτε με το νόημά του.

Εγώ ο ίδιος το βαθμολογώ με 0 στα 10(και με 0 στα 100).

Προσωπικά δεν θεωρώ πως η στείρα βεβήλωση κάποιων συντηρητικών προτύπων θα οδηγήσει ποτέ σε κάποια λύση. Αυτό εδώ το κείμενο είναι ακριβώς το ίδιο με τον 16χρονο που βάζει σκουλαρίκια και ντύνεται περίεργα, με μόνο σκοπό να προκαλέσει σχόλια απο την συντηρητική κοινή γνώμη.

Προκαλώντας όμως έτσι στείρα την συντηρητικότητα, γίνεται και ο ίδιος συντηρητικός, σε άλλα πράγματα, πχ όποιος δεν έχει το ίδιο ντύσιμο με αυτόν, δεν μπορεί να τον κάνει παρέα.

Θα συνέχιζα τις αμπελοφιλοσοφίες μου αλλά θα γίνει σεντόνι το σχόλιό μου.

man είπε...

Είσαι Θεός. Είσαι Θεός. Καυστικό και πραγματικό. Είσαι Θεός.Τελεία και παύλα. Σε προτείνω ανεπιφύλακτα.

imikrimarika είπε...

Οκ έμπορα να είσαι καλά.

gios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.