Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2007

istories-1001: το κεφάλι που είχε μόνο προφίλ

istories-1001: το κεφάλι που είχε μόνο προφίλ
Οι άνθρωποι θεωρώντας ότι είχε περιορισμένες δυνατότητες αντίληψης δεν του έδιναν και πολύ σημασία. Μπροστά του έκαναν πράγματα που δεν θα τολμούσαν εάν είχε φυσιολογική όραση. Πίστευαν πχ.ότι δεν μπορούσε να τους αντιληφθεί εάν άπλωναν το χέρι σε αντικείμενα που δεν τους ανήκαν ή εάν έβαζαν χέρι στη γυναίκα του φίλου τους. Το κεφάλι λοιπόν βλέποντας μύρια κακά να του αποκαλύπτονται, μην μπορώντας να πιστέψει πόσο τυφλά ήταν τα υπόλοιπα κεφάλια, απέκτησε ένα τικ. Όποτε έβλεπε κάτι ορατό μόνο σ'αυτόν, κούναγε το κεφάλι δεξιά-αριστερά εκφράζοντας έτσι τη δυσπιστία του για τη "χαζομάρα" του κόσμου.

5 σχόλια:

Helix Nebulae είπε...

Παιδιά, συγγνώμη αν σας το χαλάω αλλά πρέπει να αποχωρήσω (γενικώς και ειδικώς). Μακάρι να μπορούσα να συνεισφέρω κι άλλο σ' αυτή την προσπάθεια αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον.

Πολλά φιλιά σε όλους και όλες.

imikrimarika είπε...

Εσύ νάσαι καλά!!!!

Rodia είπε...

O κ. Polse ανησυχεί για τη Γκιμπρουήλ, αλλά εσύ νά'σαι καλά και αυτή θα περιμένει...
...εκτός αν τη βουτήξω από τη φτερούγα:-ΡΡΡ

emporas είπε...

Ωραία και τα δύο κείμενα. Με έμπνευσαν να γράψω για την πολιτική στην Ελλάδα, στην οποία έχουμε κόμματα δεξιά, πιο δεξιά, αριστερά, πιο αριστερά, όλες τις ενδιάμεσες παραλλαγές, αλλά δεν έχουμε ούτε ένα κόμμα που να εκπροσωπεί το "μπροστά", αυτό δηλαδή που δεν βλέπει το κεφάλι.

Δυστυχώς όμως θα γράψω άλλο ξεχωριστό ποστ, γιατί για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συνεχίζω προηγούμενα κείμενα.

Rodia είπε...

Περιμένω εναγωνίως λέμε!!
Τα κείμενά σου είναι απολαυστικότατα. Κάνε όπως νομίζεις και ίσως χρειάζεται ένα φακελάκι (ή ένα tag) να τοποθετούμε αυτό το θέμα. Τι λες;