Δευτέρα, 21 Μαΐου 2007

Λιακόπουλος, ένα μεταλλαγμένο είδος σαλιγκαριού.

Υπάρχουν σήμερα πολλοί αφελείς άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την λαθεμένη εντύπωση πως στην Γη τα πάντα έχουν ανακαλυφθεί. Απατώνται οικτρά όμως. Πολλά είδη ζώων τα οποία δεν έχουν καταγραφεί απο τους επιστήμονες σαν διαφορετικά. Η αναγνώρισή τους στην φύση απαιτεί εξαιρετικά εκπαιδευμένο μάτι, αλλά και πάλι προσεγγιστικά. Οι επιστήμονες απο την άλλη υποψιάζονται την ύπαρξή τους, αλλά πιστοί στην ιδιότητά τους σαν επιστήμονες δεν ισχυρίζονται τίποτα χωρίς αποδείξεις, αποφεύγουν να ξεπέσουν σαν τους θεολόγους.

Απο έγκυρες πληροφορίες που έχω, στον μεγάλο επιστημονικό οργανισμό ΜΑSA, έχει ανακαλύφθεί ένα άλλο είδος σαλιγκαριού. Αυτό το είδος κανονικά σύχναζε στο παρελθόν μέσα στους πιο βρωμερούς και βαθείς υπονόμους ή πολλές φορές σε διάφορα ερημικά έλη, απο αυτά που έχουν μόνιμη ομίχλη πάνω στην επιφάνειά τους. Αυτοί οι σάλιαγκες, διαθέτουν μεγαλύτερη ευελιξία απο τους κανονικούς, δεν χρειάζονται τόσο νερο και δεν έχουν καβούκι, μοιάζουν περισσότερο στους γύμνοσάλιαγκες.

Αυτή η νέα, για τα επιστημονικά δεδομένα, ράτσα σάλιαγκων, ονομάζεται σαΛιαγκόπουλος. Οι ξενόγλωσσοι ερευνητές για ακόμα μια φορά , αποδεχόμενοι τις αδυναμίες της γλώσσας τους, έκλεψαν έναν ΕΛ-ληνικό όρο, χρησιμοποιώντας τον στην βιολογία. Φαινομενικά ΕΛ-ληνική γλώσσα πάλι διέπρεψε, όμως η αλήθεια είναι άλλη. Στην σαρακοστή τέταρτη σελίδα των μυστικότατων μελετών οι οποίες διέρευσαν, καταλήγοντας στα έμπιστα χέρια μου, ξεκαθαρίζει πως η συντριπτική πλειοψηφία των σάλιαγκων αυτών κατοικεί στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ζουν κρυμμένοι, ανάμεσά μας.

Οι σάλιαγκες αυτοί, άμεσοι απόγονοι των σαλιγκαριών, για λόγους προσαρμοστικότητας και επιβίωσης έχουν πάρει ανθρώπινη μορφή. Όμως αρκετές διαφορές εξακολουθούν να υπάρχουν. Ενώ το σώμα ενός μέσου ενήλικου ανθρώπου απαιτεί 2-3 λίτρα νερό ημερησίως, οι σαΛιαγκόπουλοι χρειάζονται γύρω στα 10, πριν προσαρμοστούν όμως έπιναν 100 λίτρα. Το δέρμα τους αν και οπτικά είναι ανθρώπινο, σε τυχόν επαφή με κάποια άλλη επιφάνεια αφήνει ένα κολλώδες υγρό, το οποίο όταν στεγνώσει γυαλίζει. Οι σαΛιάγκόπουλοι για να μην αποκαλύφθούν φοράνε συχνά μακριά ρούχα, για παράδειγμα μαύρα σακάκια και μακριά παντελόνια. Δεν πρόκειται ποτέ να δείτε σαΛιαγκόπουλο με κοντομάνικο και σορτσάκι, ούτε καν το καλοκαίρι.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η φωνή τους. Όπως το κολλώδες δέρμα τους, το ίδιο γλοιώδεις είναι οι ήχοι που βγάζουν. Σου τρυπάνε την ραχοκοκκαλιά, ανατριχιαστικοί σαν μια πόρτα που τρίζει στις 3 το πρωί, αντηχόντας σε όλη την γειτονιά. Για να πετύχουν τους σκοτεινούς σκοπούς τους πείθοντας κάποιον, πολλές φορές ανεβάζουν τους τόνους της ομιλίας τους, ο τσιριχτός τους ήχος γίνεται βροντερός, χειρονομούν γελοία, μιλάνε πιο βίαια απο το κανονικό, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον συνομιλητή τους.Η ηχορύπανση αυτή, ξυπνάει μια αηδία στον άνθρωπο που μπορεί να το αντιληφθεί, δυστυχώς όμως δεν έχουν όλοι την δυνατότητα αυτή, χρειάζεται μια στοιχειώδης μόρφωση και κριτική ικανότητα. Όσοι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζονται απο τα προηγούμενα, υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουν όπως θα εξηγήσω παρακάτω.

Επίσης το ανθρώπινο DNA με αυτό του πιθήκου διαφοροποιείται κατά 1%. Στους σαΛιαγκόπουλους το DNA, συγκρινόμενο με αυτό των σαλιγκαριών είναι 100% ίδιο, απλά έχουν ανθρώπινη εμφάνιση. Ο εγκεφαλικός τους ιστός δεν αποτελείται απο ανθρώπινα κύτταρα φυσικά, αλλά απο σαλιγκαρίσιο κρέας, το οποίο περιβάλλεται απο το σιχαμερό υγρό που συναντάται στην επιφάνεια του δέρματός τους. Έτσι δεν μπορούνε να συζητήσουν όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι, συνήθως παραλληρούν, τα λόγια τους δεν χαρακτηρίζονται απο κάποια λογική συνοχή, επαναλαμβάνουν βαρύγδουπες φράσεις, σε τυχόν διαφωνία φωνάζουν, δεν ανέχονται διαφορετικές γνώμες, έστω και αν οι ίδιοι δεν εκφράζουν μια συγκεκριμένη γνώμη, αποδέχονται μόνο την συμφωνία, αποτρέπουν την διαφωνία.

Τέλος ιδιαίτερα περίεργες φαίνονται να είναι οι συνήθειες αναπαραγωγής τους. Το ερωτικό κάλεσμα του άλλου φύλου δεν μοιάζει με κανένα άλλο ον στο γήινο οικοσύστημα. Αποτελείται απο διάφορες ακαταλαβίστικες φράσεις όπως: πλανήτης Σείριος, τα χανεμπού, η Ελ αντιβαρύτητα και πάει λέγοντας. Δεν υπάρχει τέλος σε αυτές τις άναρθρες κραυγές που ξεφωνίζουν για να προσελκύσουν οι αρσενικοί σαΛιαγκόπουλοι τους θηλυκούς σαΛιαγκόπουλους. Μάλιστα τα θηλυκά του είδους προτιμάνε αρσενικά που προσφωνούν τις περισσότερες και πιο περίεργες κραυγές, τα αρσενικά με μεγάλο ρεπερτόριο φράσεων θεωρούνται τα πιο αρρενωπά. Αυτή η μοναδική συμπεριφορά, εικάζεται πως έχει κληρονομηθεί απο συνήθειες πρωτόγονων σαΛιαγκόπουλων, πριν απο χιλιάδες χρόνια, απο τον "homo saLiagopoylos". Φήμες υποστηρίζουν πως το είδος δεν έχει παρουσιάσει σημάδια εξέλιξης απο τότε.

Εδώ τελειώνει περιληπτικά η μυστική επιστημονική μελέτη των επιστημόνων της MASA, με τα κυριότερα χαρακτηριστικά των σαΛιαγκόπουλων. Το μόνο που μένει ένα κεφάλαιο, με ένα τεράστιο, κόκκινο Χ όσο το μέγεθος της σελίδας για περιγραφή, μάλλον είναι ακατάλληλο για μικρά παιδιά. Για να συνεχίσετε να διαβάζετε απαραίτητη η γονική συναίνεση.

Σε αυτό το μυστικότατο κεφάλαιο, περιγράφει πως μπορεί ένας κανονικός, φυσιολογικός άνθρωπος να κολλήσει και να μεταμορφωθεί σε σαΛιαγκόπουλο. Η ψυχική ασθένεια αυτή, όπως περιγράφεται στις ερευνητικές σημειώσεις, προσβάλλει κυρίως μικρά παιδιά που δεν έχουν αναπτύξει ακόμα κρίση και πολύ μεγάλες ηλικίες που χαρακτηρίζονται απο ξεκούτιασμα. Όμως μπορεί το ίδιο εύκολα να κολλήσει και νέους ανθρώπους οι οποίοι είναι αμόρφωτοι, ενίοτε όμως και μορφωμένοι οι οποίοι δεν σκέφτονται περισσότερο απο ένα μανταρίνι. Το σοβαρότερο συμπτωμα αυτής της αρρώστιας, είναι η συνεχής αναπαραγωγή των ακατάληπτων φράσεων που χρησιμοποιούν οι σαΛιαγκόπουλοι. Δεν υπάρχει γιατρειά, σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να πίνουν περισσότερο νερό για να μπορούνε να προφέρουν ολημερίς αυτά τα ακατανόητα λόγια, λόγω του ότι στεγνώνει η στοματική κοιλότητα, και όλο και περισσότερο νερό μέχρι που στο τέλος δεν θα φτάνει όσο και να πιούνε, με σίγουρη κατάληξη έναν οδυνηρό θάνατο.

1 σχόλιο:

Rodia είπε...

Ευτυχώς που έβρεξε δλδ και γέμισαν οι ταμιευτήρες!!!
..πάνω πού 'λεγε η κυβέρνηση να αυξήσει τα έσοδα της ΕΥΔΑΠ, ο καλός Θεούλης της ανέτρεψε τα σχέδια.. έλα όμως που θα το πιουν τα σαλιαγκόπουλα...

!!!
τι σου φταίν' τα καημένα τα σαλιγκαράκια; ε;